Halsbanden van Paracord

Halsbanden van Paracord

Paracord halsbanden bij Hondenuitlaatservice Jolly Dog

Mooi he?

Halsbanden van Paracord met de hand gemaakt!
“Until they all have a home”

Wil jij ook zo’n leuke halsband voor je hond? Super sterk! Handgemaakt van Paracord, dit koord is zo sterk daar hangt een volwassen man mee aan een parachute! En in zoveel leuke kleuren te maken!
De opbrengst gaat naar hulp aan honden in nood via de vereniging Amor para Perros!

Handgemaakt door vrijwilligers.
Een groep vrijwilligers, waaronder ikzelf, hondenliefhebbers, net als ik, hebben de handen ineen geslagen! Door van het ijzersterkte Paracord halsbanden te maken kunnen wij nog meer honden in nood helpen! Want.. de opbrengst gaat naar hulp aan honden in nood!

Wat is Paracord?
Gedurende de tweede wereldoorlog werd 550 paracord gebruikt voor de dragende lijnen van parachutes. In die militaire kringen werd datzelfde koord hergebruikt vanwege de veelzijdige eigenschappen. Tegenwoordig wordt het koord niet meer gebruikt voor parachutespringen. Wel is het nog steeds een populair product, juist vanwege de multifunctionaliteit ervan. Het koord heeft zijn nut op vele andere gebieden bewezen.
In de outdoor wereld is het koord bijvoorbeeld erg populair, omdat het sterk, duurzaam en betrouwbaar is. De paracord die wij gebruiken kan een trekkracht van 250 kilo aan! Het koord bestaat uit een mantel en 7 kerndraden.

De halsbanden worden gemaakt met sluitingen, D ringen en evt. andere ringen van gelast RVS materiaal. Geen goedkoop materiaal wat kan openbuigen.
Bekijk het aanbod en de kleurenmogelijkheden op:

https://www.donatieshop.nl/nl/category/paracord-halsbanden/

Mocht u vragen hebben schroom vooral niet om te mailen!
mailto:info@liefdevoorhonden.nl