Waarom een hondenuitlaatservice?

Hondenuitlaatservice Jolly Dog herfst

Hondenuitlaatservice Jolly Dog herfstwandeling

Waarom een hondenuitlaatservice?

Uw hond heeft behoefte aan de buitenwereld
Door de huidige economische tijden wordt er steeds meer tijd besteed aan werk. Voor eenpersoonshuishoudens, maar ook voor tweeverdieners, wordt het steeds lastiger om te voldoen aan de behoeften van uw hond. Naast eten en drinken heeft elke hond behoefte aan zijn toilet, voldoende beweging en sociale contacten. Daarom moet hij regelmatig buiten zijn om te rennen, snuffelen, en om andere honden te ontmoeten. Als deze behoeften niet genoeg vervuld worden, wordt uw hond verveeld en eenzaam. Dat kunt u merken aan zijn gedrag, bijvoorbeeld door veelvuldig janken, blaffen of grommen, door vernielzucht, door erg druk, lusteloos, agressief of angstig gedrag, of door in huis plassen of poepen. Herkent u deze symptomen? Wellicht is het dan tijd om meer naar buiten te gaan.

Gezondheid
Je denkt bij de Hondenuitlaatservice wellicht niet direct aan de gezondheid van een hond. Toch kan het gebruik hiervan een positieve invloed hebben op zijn gezondheid. Genoeg lichamelijke beweging en mentale afleiding dragen bij aan een goede gezondheid.Wanneer een hond genoeg lichamelijke beweging krijgt in combinatie met sociale interactie met soortgenoten dan wordt hij daar bovendien heel gelukkig van wat ook weer zijn gezondheid bevordert.

Hondenuitlaatservice biedt uitkomst
Met veel plezier laat ik uw hond uit. Dat kan incidenteel, als het u een enkele keer niet uitkomt. Maar ook elke week op vaste dagen en tijdstippen. Of voor een korte periode, omdat u bijvoorbeeld tijdelijk minder mobiel bent, zwanger, of ziek. Jolly Dog zorgt ervoor dat uw trouwe viervoeter op een verantwoorde manier ruimschoots zijn energie kwijt kan in de vorm van een flinke boswandeling, alleen of samen met leuke speelkameraadjes.

In goed gezelschap van soortgenoten
Een hond is een roedeldier (groep). Elke hond, ongeacht welk ras, heeft sociale contacten met andere honden nodig. Ze spreken allemaal dezelfde taal. Als u uw hond de mogelijkheid geeft om met andere honden te rennen, spelen en snuffelen zal er minder kans zijn op agressie naar andere honden. Veel honden kunnen het alleen zijn prima aanleren, maar het zit niet in hun aard. Ze zijn van nature gewend in een groep te zijn. Wanneer uw hond meegaat met de roedel van Jolly Dog, kan hij heerlijk een uurtje als hond communiceren. Ook al heeft u voldoende tijd om uw hond zelf uit te laten, de hond zal veel meer genieten van het wandelen in een roedel. De uitlaatservice is een perfecte manier om uw hond het plezier van soortgenoten te bieden.

Hond tevreden, baas tevreden
Wat is er nu mooier dan thuiskomen en je trouwe viervoeter in de mand aan te treffen, moe maar voldaan? U hoeft niet meer meteen de deur uit om te wandelen met uw hond, u kunt nu rustig thuiskomen. In de wetenschap dat uw hond tevreden is, hij heeft die dag namelijk al tenminste een vol uur heerlijk kunnen rennen, zwemmen, spelen, en snuffelen met andere honden. Dat is prettig thuiskomen!

Contact

Wilt u meer weten?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend intake gesprek of maak gebruik van het contactformulier.

Esther van Driel
06 20 91 67 11

jollydoghus@gmail.com

Contactformulier